Κατηγορίες Blog
Σχετικά Άρθρα
Optoma UHZ65UST
Optoma UHZ65UST
07/11/20190

Optoma 3 Χρόνια Εγγύηση
Optoma 3 Χρόνια Εγγύηση
04/07/20190

Atoll Mini Line
Atoll Mini Line
21/03/20190

BenQ New Models Entry Level
BenQ New Models Entry Level
28/09/20180

Νέα SAMSUNG 8Κ Q900R
Νέα SAMSUNG 8Κ Q900R
13/09/20180

Denon HEOS Link HS2

Denon HEOS Link HS2
Κατασκευαστής:Denon
Κωδικός Προϊόντος:HEOS Link HS2
Διαθεσιμότητα:15 ημέρες +
399,00€
Για την έκπτωση σας, απλά καλέστε μας στο 210-9953001
Ποσότητα:Καλάθι
Denon HEOS LinkHS2
Μετατρέψτε οποιοδήποτε stereo σύστημα σε ασύρματη ζώνη.

HEOS Link HS2

 • NEW High Resolution Audio Support
 • NEW Bluetooth® Integrated
 • Μετατρέψτε οποιοδήποτε stereo σύστημα σε ασύρματη ζώνη.
 • Παίξτε την αγαπημένη σας μουσική από μία σειρά υπηρεσιών streaming καθώς και το smartphone, tablet, USB μνήμες ή άλλη εξωτερική συσκευή.
 • Χειριστείτε τον ραδιοενισχυτή, ολοκληρωμένο ενισχυτή ή mini σύστημα της Denon άμεσα από την HEOS app.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - HEOS Link HS2

Σύστημα Ήχου

Power Amplifier Rated output -

Analogue output Output level FIX : 2.0 Vrms
(10 kΩ/kohms)/Variable

Total Distortion ANALOGUE IN: 0.003 %(1 kHz)

SN ratio: ANALOGUE IN 100 dB

Απόκριση συχνότητας 10 Hz to 100 kHz: +1, -3dB

Μουσικές Πηγές

Music Subscription Services The HEOS app lets you choose from popular subscription streaming services including Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster and Mood:Mix. More services will be added soon.

External Inputs Analogue or optical digital sources connected to the HEOS Amp or other HEOS players.

Internet Radio Stations Streaming AAC, MP3, WMA (via the TuneIn service)

Music Formats Supported Audio Formats Supported:
WMA: Up to and including 192kbps
AAC and MP3: Up to and including 320kbps
WAV, ALAC and FLAC: Up to and including 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz

Picture Formats Supported HEOS Link HS2 supports JPG, PNG, BMP and GIF album art picture formats.

USB Drives Supported HEOS Link HS2 supports USB thumb drives via the built-in USB port. Music content on a USB drive can be played back locally, or on any or all HEOS players on your network.

Music Stored On Phone/Tablet iTunes music stored locally on your iOS device or music files on your Android or Kindle Fire device.

NAS (Network Attached Storage) Play from your DLNA compliant music servers.

“Availability of music services may vary by region. Not all services may be available at time of purchase. Some services may be added or discontinued from time to time based on decisions of the music service providers or others. Visit www.denon.co.uk/uk/musicservices for announcements and details.”

Δικτύωση

Wireless Connection Supports latest dual band wireless networks (including 802.11 a/b/g/n/ac standards).

Wired Connection Connect to your home or office LAN system via the RJ-45 wired LAN port.

Γενικά

Power Supply AC 220 - 240 V, 50/60 Hz

What's In The Box HEOS Link HS2, AC power cord, 3.5mm setup cable, RCA cable, Ethernet cable, Quick Start guide, IR emitter cable, IR direct cable

Controls & Indicators Volume up/down
Mute / Mute button LED indicator
Multicoloured LED status indicator
Network ‘connect’ button (rear)
Bluetooth ‘connect’ button (rear)

Βάρος 1.3 kg

Multiple Language Support English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Swedish, Norwegian, Danish, Polish

Dimensions (H x W x D) 74 x 155 x 150 mm

Operating Temperature Range 5°C~35°C

Product Finish Silver

Χαρακτηριστικά - HEOS Link HS2

Το HEOS Link είναι τμήμα του HEOS ασύρματου ηχοσυστήματος πολλαπλών-δωματίων που σας επιτρέπει να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική παντού σε κάθε χώρο του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας το υφιστάμενό σας ασύρματο οικιακό δίκτυο και την HEOS app στην iOS ή Android συσκευή σας, μπορείτε να εξερευνήσετε, αναζητήσετε και αναπαράγετε μουσική από την μουσική βιβλιοθήκη σας, από online μουσικές υπηρεσίες streaming, και από χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 

Με το HEOS Link, μπορείτε να προσθέσετε HEOS ήχο πολλαπλών-δωματίων σε υφιστάμενο ηχοσύστημα μουσικής ή home theater, και μπορείτε να παίξετε διαφορετικά τραγούδια σε διαφορετικά δωμάτια ή το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο.

 

Το πολυτάλαντο HEOS Link διαθέτει ενσωματωμένη διπλής μπάντας "N" ασύρματη τεχνολογία για γρήγορη και εύκολη σύνδεση με το οικιακό σας δίκτυο. Εκτός από την ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία, το HEOS Link είναι, επίσης, εξοπλισμένο με θύρα Ethernet RJ-45 για ενσύρματη σύνδεση στο LAN σας. Η θύρα USB σας επιτρέπει να συνδέσετε φορητό USB drive, και μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση USB για φόρτιση της φορητής σας συσκευής.

 

Εκτός των stereo εξόδων στάθμης προ-ενίσχυσης, υπάρχει, επίσης, έξοδος sub για σύνδεση ενεργού subwoofer. Συμπεριλαμβάνονται τόσο ομοαξονική όσο και οπτική ψηφιακή έξοδος για συμβατότητα με την ευρύτερη δυνατή γκάμα εξοπλισμού, και η συσκευή διαθέτει μία οπτική ψηφιακή είσοδο ήχου. Το HEOS Link είναι, επίσης, εξοπλισμένο με stereo είσοδο στάθμης line (μέσω υποδοχών RCA) καθώς και με μία επιπρόσθετη βοηθητική είσοδο με υποδοχή 3.5mm για άμεση σύνδεση σε φορητό player.

 

Με τα HEOS μοντέλα ασύρματων ηχείων, θα είστε σε θέση να κάνετε streaming των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών και να ελέγξετε τον HEOS Link με την HEOS App, που είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android εκδόσεις. Με την HEOS App, μπορείτε να επιλέξετε την ακρόαση μουσικών κομματιών στο smartphone, tablet ή φορητό audio player, και μπορείτε, επίσης, να ακούσετε επιλογή διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών, και μπορείτε ακόμα να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική υπηρεσία streaming.

 

Η αποκλειστική μας ψηφιακή τεχνολογία παρέχει ακριβή συγχρονισμό ήχου (της τάξεως microseconds) για διασφάλιση κορυφαίας πιστότητας ήχου και ποιότητας stereo εικόνας.

Και, το HEOS Link παρέχει πρόσθετη ευχρηστότητα για κατόχους συσκευών ή συστημάτων ήχου της Denon. Συνδέστε τον συμπεριλαμβανόμενο πομπό υπερύθρων ακτίνων στην IR έξοδο του HEOS Link και τοποθετήστε τον μπροστά απο το μπροστινό πάνελ της συσκευής Denon. Ή, αν η συσκευή σας της Denon έχει υποδοχή άμεσης εισόδου IR, μπορείτε να συνδέσετε το HEOS Link μέσω του παρεχόμενου IR direct καλωδίου. Κατόπιν, μέσω της HEOS App, μπορείτε να ανοίξετε το σύστημά σας Denon και να επιλέξετε την κατάλληλη είσοδο και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια. Μπορείτε να επιλέξετε ακρόαση διαφορετικών τραγουδιών σε διαφορετικά δωμάτια ή αναπαραγωγή του ίδιου τραγουδιού σε όλα τα δωμάτια. Υπάρχει, επίσης, μία έξοδος trigger (σκανδαλισμού) 12V που σας επιτρέπει να συνδέσετε το HEOS Link σε άλλες συσκευές ή προϊόντα, που διαθέτουν είσοδο trigger (σκανδαλισμού) 12V, όπως ηλεκτρικές κουρτίνες ή αναδυόμενες οθόνες προβολής.

 

Το κομψό περίβλημα του HEOS Link διαθέτει κομψούς ασημί τόνους, και για διευκόλυνση, υπάρχουν ρυθμιστικά έντασης ήχου και σίγασης, διακριτά τοποθετημένα στο πλαϊνό πάνελ.

 • Μετατρέψτε οποιονδήποτε ραδιοενισχυτή, ενισχυτή ή οικιακό stereo σύστημα σε ζώνη HEOS
 • Now offering high resolution audio
 • Παίξτε οποιοδήποτε Τραγούδι από υπηρεσίες streaming σε οποιοδήποτε δωμάτιο, όποτε εσείς θέλετε.
 • Άνοιγμα/Κλείσιμο, είσοδος και ρύθμιση έντασης ήχου σε A/V ραδιοενισχυτή, HiFi και Mini σύστημα της Denon
 • Έξοδος trigger (σκανδαλισμού) 12V για ενεργοποίηση εξωτερικής συσκευής
 • Subwoofer pre-out
 • Οπτική φηφιακή και αναλογική είσοδος
 • Ομοαξονική και οπτική ψηφιακή έξοδος
 • Μεταβλητή αναλογική έξοδος
 • Λειτουργία πολλαπλών-δωματίων
 • Ανώτερος Ήχος
 • Ευκολόχρηστη App
 • Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση
 • Παίξτε οποιαδήποτε πηγή σε οποιοδήποτε ηχείο από οποιαδήποτε smart συσκευή: streaming cloud υπηρεσίες, απ' ευθείας από τηλέφωνο/tablet, USB, δικτυακό αποθηκευτικό μέσο, aux in.
 • Καλύτερη Βιομηχανική Σχεδίαση

Όλα τα ηχεία HEOS διαθέτουν:

ΗΧΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ-ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Κάθε δωμάτιο μπορεί να έχει τον δικό του ήχο HEOS. Ή, ομαδοποιήστε πολλαπλά ηχεία για να γεμίσετε το σπίτι με το ίδιο τραγούδι. Πολλαπλά-δωμάτια σημαίνει πολλαπλές επιλογές.
μάθετε περισσότερα

APPS & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ STREAMING

Cloud μουσική, streaming μουσικής και της μουσικής σας βιβλιοθήκης (όλες οι αγαπημένες σας πηγές υποστηρίζονται με αυτήν την εκπληκτική ΔΩΡΕΑΝ app).
μάθετε περισσότερα

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ

Δεν είναι τυχαίο που τα ηχεία HEOS παράγουν καθαρό ήχο. Έχουν μελετηθεί από τους ειδικούς της Denon, καινοτόμους στο πεδίο του ήχου για περισσότερα από 100 χρόνια.
μάθετε περισσότερα

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα μπορείτε να ξεκινήσετε να ακούτε τα ηχεία HEOS. Τοποθετήστε τα ηχεία σας, και θα ακούσετε μουσική σε ελάχιστα λεπτά. Είναι πραγματικά τόσο απλό.
μάθετε περισσότερα

 

Κριτικές Και Βραβεία - HEOS Link HS2

Awards
EISA AWARD Best Product 2015-2016

Με τη δυνατότητα εκπληκτικών βαθέων μπάσων, ιδανικών μεσαίων συχνοτήτων και ενέργειας που γεμίζει τον χώρο, αυτός είναι ο τέλειος τρόπος εξάπλωσης εκπληκτικών ηχητικών σε όλο το σπίτι

AV Forums

"Ο συνολικός συνδυασμός ποιότητας, ευελιξίας και απόδοσης εξοστρακίζει όλον τον ανταγωνισμό." Για να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική, παρακαλούμε κάντε κλικεδώ.

T3 Best on Test

Το HEOS από την Denon είναι η δική μας επιλογή στα συστήματα πολλαπλών-δωματίων. Όντας πλούσιο-σε-χαρακτηριστικά και μουσικό κατά την αναπαραγωγή από USB, υποστηριζόμενο από μία στιβαρή app, είναι όντως αστέρι!

WHAT HI-FI?

Ένας από τους καλύτερα-εξοπλισμένους διεκδικητές για να ανταγωνιστεί την Sonos που γνωρίζει καλά το παιχνίδι. Έχει παρόμοια τιμή, είναι εξ ίσου κομψό, υπέροχα απλό στη χρήση και περιλαμβάνει μερικά σπουδαία χαρακτηριστικά που, μέχρι στιγμής, η Sonos έχει αγνοήσει.

AREA DVD

Το HEOS Link είναι μία άνετη δυνατότητα για ολοκλήρωση του HEOS στο υφιστάμενο σύστημα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατηγορίαHeos Link
ΧρώμαSilver
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ετικέτες:Denon, link, Wireless, Link, Heos, HS2