Κατηγορίες Blog
Σχετικά Άρθρα
Optoma UHZ65UST
Optoma UHZ65UST
07/11/20190

Optoma 3 Χρόνια Εγγύηση
Optoma 3 Χρόνια Εγγύηση
04/07/20190

Atoll Mini Line
Atoll Mini Line
21/03/20190

BenQ New Models Entry Level
BenQ New Models Entry Level
28/09/20180

Νέα SAMSUNG 8Κ Q900R
Νέα SAMSUNG 8Κ Q900R
13/09/20180

Denon Ραδιοενισχυτής Home Cinema AVR-S950H Black

Denon AVR-S950H
Κατασκευαστής:Denon
Κωδικός Προϊόντος:AVR-S950H Black
Διαθεσιμότητα:Κατόπιν Παραγγελίας
699,00€
Για την έκπτωση σας, απλά καλέστε μας στο 210-9953001
Ποσότητα:Καλάθι
Denon AVR-S950H     
7.2 channel Full 4K Ultra HD ,145W ανά κανάλι, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X™, DTS Virtual:X®, eARC 
 

 

Ραδιοενισχυτής Denon AVR-S950H

7.2 channel Full 4K Ultra HD AV ραδιοενισχυτής με 145W ανά κανάλι, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X™, DTS Virtual:X®, νέα eARC υποστήριξη, HDMI (8 είσοδοι / 2 έξοδοι), Wi-Fi, Bluetooth, ενσωματωμένο HEOS ασύρματο streaming μουσικής πολλαπλών-δωματίων και συμβατότητα φωνητικού ελέγχου.

Επισκόπηση


Αναβαθμίστε τον οικιακό σας κινηματογράφο με τον νέο AVR-S950H της Denon. Με 145W ανά κανάλι, ο συντονισμένο-με-βάση-την-απόδοση ενισχυτής της Denon παρέχει εκπληκτική εμπειρία 3D ήχου (υποστηρίζει Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X και DTS Virtual:X). Συν, υποστήριξη για τις τελευταίες τεχνολογίες 4K video συμπεριλαμβανομένων των Dolby Vision™, HDR10 και HLG ensures διασφαλίζει ότι η τηλεόρασή σας ή ο βιντεοπροβολέας σας θα παρέχει την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Ο AVR-S950H υποστηρίζει eARC και αναβάθμιση σε 4K video, συν οκτώ είσοδοι και δύο έξοδοι HDMI με πλήρη HDCP 2.3 υποστήριξη σε όλες τις θύρες εγγυώνται συμβατότητα με τις τελευταίες HD και Ultra HD TVs, Blu-ray players και κονσόλες παιχνιδιών. Η θύρα USB στο μπροστινό πάνελ προσφέρει εξυπηρετική αναπαραγωγή ήχου φορμά MP3 και hi-res ήχου (WAV, FLAC, ALAC και DSD 2.8/5.6MHz αρχείων). Κάντε ασύρματο streaming δημοφιλών μουσικών υπηρεσιών όπως Spotify®, Tidal, Deezer και άλλων μέσω Bluetooth, Apple AirPlay 2 and Wi-Fi με ενσωματωμένο HEOS Λειτουργεί με το Alexa της Amazon και το Google Assistant για εύκολο φωνητικό έλεγχο.

Με οπτική καθοδήγησή σας σε κάθε βήμα κατά τη διαδικασία ρύθμισης, ο βραβευμένος Denon Setup Assistant διασφαλίζει ταχεία, απλή έναρξη λειτουργίας. Επειδή η ακουστική κάθε σπιτιού είναι διαφορετική, ο AVR-S950H διαθέτει κορυφαία τεχνολογία βαθμονόμησης δωματίου από την Audyssey για αυτόματη μέτρηση και βελτιστοποίηση της απόδοσης του AV ραδιοενισχυτή σας, παρέχοντας πραγματικά καθηλωτική εμπειρία 3D ήχου.


 • Υψηλής-απόδοσης ενισχυτής 7-διακριτών καναλιών:Παρέχει μέγιστη απόδοση και 145 watts ισχύος ανά κανάλι
 • Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Atmos Height Virtualization και DTS Virtual:X: Απολαύστε καθηλωτική εμπειρία τρισδιάστατου ήχου
 • 8 είσοδοι HDMI με πλήρη υποστήριξη HDCP 2.3, 2 έξοδοι: Συνδέστε μέχρι οκτώ από τις αγαπημένες media συσκευές σας με πλήρη υποστήριξη 4K, 4:4:4 ανάλυση χρωμάτων και BT.2020
 • Διαθέσιμη η τελευταία τεχνολογία εικόνας: 4K Ultra HD/60 Hz πλήρους-ρυθμού διέλευση και Αναβάθμιση σε 4K/Ultra-HD, HDR10, συμβατότητα Dolby Vision και Hybrid Log-Gamma (HLG)
 • Βραβευμένος Denon Setup Assistant: Κώδικας επικοινωνίας με γραφήματα για εύκολη και διαισθητική εμπειρία ρύθμισης
 • Συμβατότητα με τις κυριότερες εφαρμογές φωνητικού ελέγχου: Λειτουργεί με το Alexa της Amazon, το Google Assistant ή τη Siri της Apple για έλεγχο του AVR-S950H χωρίς-χέρια και ασύρματες μουσικές υπηρεσίες
 • Δισθέτει ενσωματωμένο HEOS: Wi-Fi streaming μουσικής και τεχνολογία ήχου πολλαπλών-δωματίων με συμβατές συσκευές
 • Συμβατότητα με Smart TV: Ελέγξτε εύκολα τον AVR-S950H με τα περισσότερα τηλεχειριστήρια τηλεοράσεων μέσω HDMI-CEC
 • Υποστήριξη New eARC (Enhanced Audio Return Channel): Επιτρέπει μετάδοση 3D ήχου απ’ αυθείας από την TV στον AV ραδιοενισχυτή μέσω του συνδεδεμένου καλωδίου HDMI
 • Κάντε streaming των αγαπημένων σας μουσικών υπηρεσιών: Spotify, Tidal, TuneIn, Deezer και πολλών άλλων — μέσω Bluetooth, AirPlay 2 ή της HEOS app
 • Είσοδος USB στο μπροστινό πάνελ: Εξυπηρετική αναπαραγωγή ήχου αρχείων MP3, WAV, FLAC, ALAC και DSD (2.8/5.6MHz)
 • Τροφοδοτούμενη HDMI Zone 2: Απολαύστε το αγαπημένο σας σόου στο κυρίως δωμάτιο και άλλη συσκευή σε άλλο δωμάτιο
 • Τέσσερα πλήκτρα Ταχείας Επιλογής: Διατιθέμενα στο μπροστινό πάνελ, αποθηκεύουν τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις ήχου για κάθε πηγή
 • Audyssey MultEQ και Dynamic EQ/Volume:Βελτιστοποιήστε την ακουστική του δωματίου σας με το λογισμικό της Audyssey και συμπεριλαμβανόμενο μικρόφωνο και βάση
 • Ήχος TV σε Όλες τις Ζώνες: παίξτε τον ήχο της TV σας σε όλες τις ζώνες
 • Υποστήριξη ακουστικών Bluetooth: Ακούστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο μέσω ακουστικών Bluetooth συνδεδεμένων στον AVR

ΥΨΗΛΗΣ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 7-ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Διαθέτοντας διακριτούς υψηλής-ισχύος τελικούς ενισχυτές σε όλα τα κανάλια, ο AVR-S950H παρέχει μέγιστη απόδοση και 145 watts ισχύος ανά κανάλι. Με δυνατότητα οδήγησης χαμηλής σύνθετης αντίστασης, προσφέρει λειτουργική σταθερότητα με μία ευρεία γκάμα ηχείων για ισορροπημένο, ποιοτικό ήχο. Συν, η αυτόματη Eco Mode ρυθμίζει την ισχύ εξόδου προς τα ηχεία ανάλογα με τη στάθμη της έντασης ήχου και το επί-της-οθόνης eco meter, παρέχοντας μείωση κατανάλωσης ισχύος σε πραγματικό χρόνο.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Ο συμπεριλαμβανόμενος Quick Start Guide του AVR-S950H παρέχει απλές, καθαρές οδηγίες για τον τρόπο έναρξης. Μόλις συνδέσετε την TV σας στον AVR-S950H μέσω HDMI, ο αποκλειστικός Denon Setup Assistant εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής σας για να σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση βήμα-προς-βήμα. Ο AVR-S950H μετονομάζει αυτόματα την πηγή εισόδου σύμφωνα με τις πληροφορίες HDMI, και η ταχεία επιλογή προσφέρει απλής-πίεσης πλήκτρα για όλες τις ζώνες. Χρωματιστές συνδέσεις ηχείων είναι οργανωμένες οριζόντια, καθιστώντας εύκολη τη σύνδεση των ηχείων.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ BLUETOOTH ΚΑΙ WI-FI

Με συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi ασύρματου streaming, ο AVR-S650H της Denon είναι εξοπλισμένος με προηγμένο σύστημα πομποδέκτη δύο κεραιών για στιβαρό streaming ακόμα και σε περιβάλλοντα με έντονη κίνηση. Απολαύστε ακρόαση του αγαπημένου σας ηχητικού περιεχομένου ασύρματα από τις smart συσκευές σας.

Με την ενσωματωμένη τεχνολογία HEOS παίξτε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο ή επιλέξτε διαφορετικό τραγούδι για κάθε συνδεδεμένο δωμάτιο — η επιλογή είναι δική σας. Το HEOS λειτουργεί με το Alexa της Amazon και το Google Assistant, παρέχοντας άκοπο φωνητικό έλεγχο.

Το HEOS υποστηρίζει το δωρεάν και premium Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Tidal, Sound Cloud και άλλα.

ΤΑΧΕΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ-ΠΡΟΣ-ΤΟΝ-ΧΡΗΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΗΧΟΥ

Το μπροστινό πάνελ του AVR-S650H της Denon διαθέτει τέσσερα πλήκτρα Ταχείας Επιλογής που αποθηκεύουν τις επιθυμητές σας ρυθμίσεις ήχου για κάθε πηγή. Αλλάξτε μεταξύ Ήχου TV, Blu-ray, media players και άλλων, και ο AVR-S650H κάνει τις ρυθμίσεις EQ σύμφωνα με τις επιθυμίες σας για τη συγκεκριμένη media πηγή. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα στο μπροστινό πάνελ ή εναλλακτικά τις ίδιες Ταχείες Επιλογές στο τηλεχειριστήριο του AV ραδιοενισχυτή για ταχύτερο έλεγχο. Τώρα επιτρέπεται λειτουργία απλής-πίεσης για λειτουργία stereo σε όλες τις ζώνες μέσω της Ταχείας Επιλογής.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Καλύτερος έλεγχος στο τσεπάκι σας. Η δωρεάν Denon AVR Remote app για iOS και Android καθιστά τη χρήση του AVR-S650H ακόμα ευκολότερη — ρυθμίστε την ένταση ήχου, ανοίξτε τον και κλείστε τον, κόψτε τον ήχο της μουσικής, επιλέξτε πηγή ή αλλάξτε στην HEOS app για ασύρματο streaming μουσικής. Κατεβάστε την Denon AVR Remote app και την HEOS app στο smartphone σας σήμερα. Διαθέσιμες και για iOS και για Android.

Χρησιμοποιήστε το Alexa της Amazon, τη Siri ή το Google Assistant για έλεγχο της μουσικής σας.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ HDMI ΜΕ EARC

Η επεξεργασία HDCP 2.3 είναι διαθέσιμη σε όλες τις θύρες HDMI, και με μία έξοδο HDMI, είναι δυνατή η σύνδεση TV και βιντεοπροβολέα παράλληλα. Η υποστήριξη Enhanced Audio Return Channel (eARC) sεπιτρέπει μετάδοση 3D ήχου απ’ ευθείας από την TV στον AV ραδιοενισχυτή μέσω του συνδεδεμένου καλωδίου HDMI.

ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΘΥΡΑ USB ΓΙΑ HIGH-RESOLUTION ΗΧΟ

Ανακαλύψτε την εκπληκτική πιστότητα των κομματιών high-resolution ήχου με τη δυνατότητα αποκωδικοποίησης μέχρι 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC και WAV αρχείων χωρίς απώλειες καθώς και DSD 2.8MHz και 5.6MHz κομματιών (το μουσικόφιλο φορμά του SACD) μέσω της θύρας USB στο μπροστινό πάνελ και δικτυακών πηγών. Ή, ακούστε άλλους δημοφιλείς τύπους αρχείων όπως MP3 και MPEG-H. Είτε θέλετε να ακούσετε τα τελευταία αρχεία που κατεβάσατε είτε να απολαύσετε την πιστότητα των κορυφαίας-ποιότητας εγγραφών FLAC, έχετε ταχεία πρόσβαση στα αγαπημένα σας τραγούδια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατηγορίαAV Receiver 7.2
ΧρώμαBlack
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: