4 Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής


Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω μεθόδους πληρωμής:
 

piraeus

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

   

Τράπεζα Πειραιώς :   IBAN: GR 3001 7209 3000 5093 0864 60960    

           Δικαιούχος :   Ζερβόπουλος Γιώργος

Μόλις καταθέσετε τα χρήματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την Τράπεζα και το ποσό κατάθεσηςώστε να προωθήσουμε την παραγγελία σας. 

Αν η πληρωμή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τα έξοδα τραπέζης βαρύνουν ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ τον πελάτη.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ατοκες δοσεις

 

Με χρέωση της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας

 

Οι αγορές με πιστωτική κάρτα μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε από το κατάστημά μας και με δυνατότητα άτοκων δόσεων, είτε στο ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών 3D Secure ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, με τη δυνατότητα δόσεων έως 36 έντοκων δόσεων

*Παρακαλούμε ελέγξτε μαζί μας την διαθεσιμότητα των προϊόντων ΠΡΙΝ πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

 

 

 

Πληρωμή με αντικαταβολή

 
 
Με την αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο ή email με τον κωδικό αποστολής. Για την εξέλιξη της αποστολής μπορείτε να ενημερώνεστε από το website της EΛΤΑ, πληκτρολογώντας τον κωδικό αποστολής που έχετε λάβει .

 

Πληρωμή στο κατάστημα

 

Σημείωση

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι αποδείξεις λιανικής που εκδίδονται προς ιδιώτες και έχουν αξία άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας.

Η εταιρεία δύναται να ζητήσει προκαταβολή για την παράδοση προϊόντων τα οποία δεν διαθέτει σε απόθεμα, καθώς και για τις παραγγελίες αξίας έως 500€, οι οποίες θα παραδοθούν με δικά της μέσα.