Γενικοί Όροι Εγγυήσεων

Γενικοί Όροι Εγγυήσεων

1.ΓΕΝΙΚΑ

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή όπως αυτός ορίζει μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας του.  Η εγγύηση για τα παρελκόμενα της συσκευασίας όπως ακουστικά, φορτιστής, καλώδιο usb, κλπ. αλλά και της μπαταρίας διαφέρει από αυτή της συσκευής και είναι μικρότερης διάρκειας (Πχ Samsung 1 ετος, LG 6 μήνες κ.ο.κ).  
Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες προέρχονται από κακή χρήση, πτώση, υγρασία, παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα service και το προϊόν τίθεται αυτόματα “εκτός εγγύησης”.
Σε περίπτωση μη κάλυψης της συσκευής με εγγυηση λόγω κακής χρήσης όπως προαναφέρεται, δινεται προσφορά κόστους επισκευής της βλάβης. Σε περιπτωση μη αποδοχής του κόστους αυτού από τον πελάτη, υπάρχει ελάχιστη χρέωση 15€ + ΦΠΑ για το τεχνικό έλεγχο που διενεργήθηκε ή/και όποια μεταφορικά (από και προς) σε περίπτωση αποστολής τα οποια και τον επιβαρύνουν. (Το κόστος αυτό αφορά αποκλειστικά την αντιπροσωπεία – εξουσιοδοτημένο service και την courier – OXI τις υπηρεσιες του ihoekfrasi.gr).

Τα προϊόντα με σήμανση EU (Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας), καλύπτονται από εγγύηση για service (επισκευές) σε όλα τα εξουσιοδοτημένα service των κατασκευαστών στην Ελλάδα - όχι για αντικατάσταση.
 

2.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η Εγγύηση ισχύει με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς συνοδευτικά με την συμπληρωμένη “Φορμα αναφοράς βλάβης” που βρίσκεται εδω.
Για να ελεγχθεί ένα προϊόν ώστε να γίνει χρήση της εγγύησης του, πρέπει να παραδοθεί σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο service της εκάστοτε αντιπροσωπείας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του καταστήματος μας στην Αθήνα, ή (για πιο άμεσα) απευθείας στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο service. 
 

3.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

  1. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγύησης, υπεύθυνος για την επιδιόρθωση και αποκατάσταση του προβλήματος είναι ο εκάστοτε αντιπρόσωπος.
  2. Για την εξέλιξη της διαδικασίας αυτής ο απαιτούμενος χρόνος ποικίλλει, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος.
  3. Το κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας (δηλαδή να παραλάβει το προϊόν και να το επιστρέψει επισκευασμένο στον καταναλωτή)
  4. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής ή αντικατάστασης

 

4.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μόνο αν το προϊόν είναι εντός των προϋποθέσεων DOA που ορίζει ο κατασκευαστής και εφόσον δώσει εντολή ,μπορεί να γίνει αντικατάσταση του προϊόντος με ένα ίδιο ή ίδιων δυνατοτήτων. Διαφορετικά το κατάστημα μέσω του επίσημου service της αντιπροσωπείας επιδιορθώνει τυχόν βλάβες και επιστρέφει το προϊόν στον καταναλωτή.


5. ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ